I N N E H Å L L
Nyheter
Reportage
Klotter
Kolla Mailen
Skaffa en Mail
Fakta
Visste du...
Bakom Kameran
Skådespelarna
Karaktärerna
Tittarsiffror
Frågor & Svar
Plus
Länkar
Krönikor
Smått & Gott
Citat
Information
Hem


K A R A K T Ä R E R N A
Diana Metzer
Född: 1970.
Bakgrund: Diana har en två år yngre syster, Rosanna, som hon har fungerat som extramamma för, eftersom Diana och Rosanna växte upp med en ensamstående mamma som arbetade mycket. Deras pappa försvann ur bilden när flickorna bara var ett par år gamla. Från att ha varit ett ganska blekt och alldagligt barn, blommade Diana över en natt i 15-års åldern och blev skolans pingla. Hon lärde sig snabbt vad utseendet kan betyda. Diana lär känna Dominique på Frans Schartaus gymnasium. De blir goda vänner eftersom Diana ser upp till Dominique.

Karaktär: Diana är både snygg och ambitiös. Hon vill tjäna MYCKET pengar, för hon har ett omättligt konsumtionsbehov. Kläder, prylar, resor, krogen - allt det som var utom räckhåll när hon växte upp. Hon har även ett stort musikintresse och hade gärna blivit sångerska själv, men nu ägnar hon sig åt att bygga andra musikers karriärer. Hon är en duktig manager och hon är mycket populär, eftersom hon är enormt målinriktad och vet precis hur hon ska handskas med män.
Nico blev hon dessvärre rejält kär i, trots att hela hans uppenbarelse var en levande varningslampa. För en gångs skull gav hon sig hän, (trots sin mammas varningar) och de var ett perfekt team, både yrkesmässig och privat. Hans otrohet var ett svårt svek för Diana och hon fortsätter att vara olyckligt kär i honom.

Stjärntecken: Stenbock.
.