I N N E H Å L L
Nyheter
Reportage
Klotter
Kolla Mailen
Skaffa en Mail
Fakta
Visste du...
Bakom Kameran
Skådespelarna
Karaktärerna
Tittarsiffror
Frågor & Svar
Plus
Länkar
Krönikor
Smått & Gott
Citat
Information
Hem


K A R A K T Ä R E R N A
Karin Sundin
Född: 1949.
Bakgrund: Karin var ett tyst och stillsamt barn, som levde i skuggan av sin utåtriktade syster. Det var först när systern lämnade Erikshamn som Karin började leva upp. På lärarhögskolan träffade hon S-O. Han uppvaktade henne i stor stil, och hon föll direkt. Karin har hela tiden ansträngt sig för att hemmet ska vara perfekt och ställt upp till hundra procent för alla utom sig själv. Karin och S-O har två barn - Niklas och Pernilla. De hade varit gifta i 24 år, när det började hända saker inom Karin. Hon slutade att serva S-O, sade upp sig från lärarjobbet och började på informationsavdelningen på Blautel, ett telekommunikationsföretag. Ungefär samtidigt fick S-O erbjudande om ett kanonjobb i London och flyttade dit. Deras äktenskap sprack.
Karin såg mycket fram emot sitt nya arbete, men Blautel blev en besvikelse för henne. Det enda positiva var att hon mötte Lasse. Deras kärlekshistoria var fullständigt osannolik, men de fann varandra och stod precis i begrepp att gifta sig, när Lasse blev skjuten av Mick. Karin hittar tillbaka till sin ungdomskärlek Leonard Alvén.

Karaktär: Karin är en människa som vaknat sent i livet. Hon tål det mesta av besvikelser och motgångar. Men när hon får nog, får hon nog. Då har hon också svårt att förlåta. Annars är hon känslomässigt stabil och faller sällan offer för depressioner och temperamentsutbrott. Hon har servat Niklas och Pernilla i ett par decennier och nu har hon fått nog. Det är dags för Karin att leva sitt eget liv. Karin vill vara självständig och oberoende.

Stjärntecken: Oxe.
.