I N N E H Å L L
Nyheter
Reportage
Klotter
Kolla Mailen
Skaffa en Mail
Fakta
Visste du...
Bakom Kameran
Skådespelarna
Karaktärerna
Tittarsiffror
Frågor & Svar
Plus
Länkar
Krönikor
Smått & Gott
Citat
Information
Hem


K A R A K T Ä R E R N A
Kicki Rahm
Född: 1974.
Bakgrund: Kickis uppväxt präglas av en stor frånvaro; faderns. Kicki har aldrig träffat sin pappa. Det har alltid funnits ett starkt drag av Pippi Långstrump över henne - en morsk liten tjej med en pappa förpassad till en ö i Söderhavet. Kicki hade många vänner. Hon var inte den som bestämde, men hon var jämt glad och med på allt. Dock var saker och ting roligt i högst en kvart, sedan var det dags att göra något annat.
Kicki träffade Henke när hon gick andra året på gymnasiet. Hon tyckte att han var urgullig och tog ögonblickligen kommandot. Ingen, allra minst Kicki själv, trodde annat än att det skulle hålla mer än de sedvanliga tio dagarna. Kompisarna och utelivet var trots allt det viktigaste för henne. Det dröjde inte länge förrän Kicki insåg att hon var med barn och bestämde sig för att behålla det. Resultatet blev lille Anton. Deras förhållande har alltid varit stormigt, och Kicki har haft flera historier vid sidan om. Utan att ta så allvarligt på det. När hon sedan upptäckte att Henke vänsterprasslade med hennes bästa vän Pernilla blev hon djupt besviken. Skilsmässan var ett faktum.

Karaktär: Det finns gott om sprittande liv i Kicki. Hon är otålig och har ett kort "attention span". I botten finns också en osäker självkänsla. Kicki är en sådan där som gör allt till överdrift, lite krampaktigt. Dricker för mycket, älskar för mycket, gråter för mycket... Hon är en passionerad själ - men föremålen för passionerna växlar.
Kicki tror alla om gott. Många skulle kalla henne naiv och det är sant att hon i vissa avseenden vägrar att bli vuxen. Hon vill inte välja väg i livet, för hon är rädd för att fastna i rutiner och stagnera. Det finns ingenting som hon inte skulle våga ge sig på. Om det är en utmaning eller bara något hon tror att hon behöver för att göra livet roligare kommer hon att ge sig i kast med det oavsett om det är praktiskt möjligt eller inte. Hon saknar självkritik, och har svårt att medge att hon ibland har fel. Kicki tror på astrologi och healing, och slutar aldrig att bli förvånad när saker och ting inte blir som stjärnorna förutsett.

Stjärntecken: Vädur.
.