I N N E H Å L L
Nyheter
Reportage
Klotter
Kolla Mailen
Skaffa en Mail
Fakta
Visste du...
Bakom Kameran
Skådespelarna
Karaktärerna
Tittarsiffror
Frågor & Svar
Plus
Länkar
Krönikor
Smått & Gott
Citat
Information
Hem


K A R A K T Ä R E R N A
Max Wallmark
Född: 1971.
Bakgrund: Max växte upp på söder i Stockholm med sin alkoholiserade mamma. Hans pappa lämnade dem när Max var 6 år. Han skaffade sig en ny familj och har inte brytt sig om Max nämnvärt sedan dess. Max har alltid känt sig övergiven och sviken av sin far. Men Max vägrar visa sin svaghet för någon. Han har utvecklat en hård fasad som skyddar honom. Max skolkade sig igenom skolan och spenderade mestadels av sin tid vid rökrutan eller på go-cartbanan i Hammarbyhamnen. Där lärde han känna Sten som blev den far som Max aldrig hade. Sten var den som fick Max att vilja bli Rallyförare. Max har ingen kontakt med sin mamma längre. Han föraktar henne för att hon givit upp och låter sig tröstas av sprit. Men innerst inne så saknar han henne.

Karaktär: Han har en charmig sida som han använder sig av när det behövs. Men han har ett livligt temperament så det händer ganska ofta att han tappar besinningen. Speciellt när han får dumma eller nedlåtande frågor av media. Han tar sitt yrke som rallyförare på mycket stort allvar och han är beredd att gå nästan hur långt som helst för att nå framgång.
Men Max undviker nära relationer. Han tycker inte om att ha andra för nära in på livet. Han vill inte att någon ska ha känslomässig makt över honom. De kärleksförhållanden han har grundar sig i huvudsak på sex, som är hans största intresse i livet förutom rally. Men så fort en flickvän börjar ställa krav eller blir för seriös gör han slut. Riktigt kär har han nog aldrig varit. Max älskar fart och spänning. Han vill leva kort och intensivt, trygghet är inget för honom. Samtidigt är han också mycket pedantisk.

Stjärntecken: Vädur.
.