I N N E H Å L L
Nyheter
Reportage
Klotter
Kolla Mailen
Skaffa en Mail
Fakta
Visste du...
Bakom Kameran
Skådespelarna
Karaktärerna
Tittarsiffror
Frågor & Svar
Plus
Länkar
Krönikor
Smått & Gott
Citat
Information
Hem


K A R A K T Ä R E R N A
Raffe Alvén
Född: 1978.
Bakgrund: Raffe har vuxit upp i en mycket välbärgad familj med sina två äldre systrar och sina föräldrar Leonard och Yvonne. Raffe har varit minstingen i familjen och blivit överbeskyddad av alla. Han har aldrig behövt ta ansvar över något i sitt liv. Något han tyckt varit bekvämt men samtidigt förolämpande. Han upplever det som att ingen tror att han klarar av något själv.

Karaktär: Raffe har utseende, charm och massor av pengar. Han uppträder som om han var världens mest självsäkra kille, men det är bara en fasad. Innerst inne är han en mycket osäker person. Han är mycket medveten om hur man bör se ut, tänka, göra och vara för att bli accepterad. Han är expert på yta.
Till skillnad från sina systrar saknar Raffe den begåvning som krävs för att göra sig gällande i kampen om pappas företag. Vilket gör honom avundsjuk på systern Dominique. Den tjej han ska kalla sin flickvän måste vara snygg och populär hos de andra killarna. Han skulle inte stå ut med att någon skulle nedvärdera hans val. Raffe vill vara "rätt" i alla sammanhang.

Stjärntecken: Kräfta.
.